Azoknak, akik optimalizálnák az energiafelhasználást

Optimalizált áramfelhasználás, megfelelő munkakörnyezet biztosítása, üzemeltetési költségek megtakarítása, vagy akár épületek esetében az ingatlan értékének növelése. Ki ne vágyna erre? Gazdálkodni, gazdaságos üzemet fenntartani nem olyan könnyű, mint első blikkre tűnik.

Ezt Ön tudja a legjobban? Már egy ideje keresi a megoldást az energiafelhasználás kontrollálására? Több munkaerőt vesz fel? Vagy kényszerből emeli az árakat? Van ennél jobb megoldás!

 

Gazdálkodóként, ipari létesítmény fenntartójaként, termelőként; nap, mint nap találkozik olyan gondokkal, részfeladatokkal, melyek komoly fejtörést okoznak Önnek. Az Ördög a részletekben rejlik, szokták mondani.

 

Igyekszik orvosolni a problémákat?

Árakat emel, vagy újabb munkaerőt vesz fel, netán a mostaniak munkaidejét növeli.

Tudta, hogy egyik sem gazdaságos megoldás? Azonban a megfelelő „eszközzel” időt, pénzt és munkaerőt is spórolhat?

 

Mi lenne ez?

Az automatizálás, a versenyképes üzem és gazdálkodás alapja. A gazdaságos termelés megvalósítója, hisz az energiatakarékosság az egyik hozadéka.

 

Automatizálás – Megoldás a sok részfeladatra

A gazdálkodás rengeteg energiáját felemésztheti, és a mezőgazdaság valamint az ipar, de az ingatlanszektor is teli van olyan részfeladatokkal, melyek rengeteg plusz költséget, munkaidő-pazarlást hoznak magukkal. 

A hőmérséklet-szabályzás nem megfelelő kivitelezésével, az éjjel-nappal égő világítással, alul – vagy túlszabályzásokkal számos termék vész kárba, vagy nehezen érhetőek el az optimális hatások.

Ezért szükség van a vezérlések automatizálásra. Mely a felmerülő hibák esetében is gyors jelzést ad. Így a hiba elhárításának gyors kivitelezése sem jelent hosszú üzemkiesést.

 

Hol veheti hasznát az automatizálásnak?

  • Épületautomatizálási rendszereknél, ahol üzemeltetési költségeket takaríthat meg velük. Biztonságot alapozhat meg velük, és közvetetten még az ingatlan értékét is növelheti!
  • Ipar és mezőgazdaság számos területén: mozgásérzékelők működésénél, a hőmérséklet-szabályzásnál, vezérelt tápanyag-adagolásnál, önműködő locsolórendszereknél, és etetőrendszereknél. Termékek anyagmozgatása, hőmérsékletellenőrzése is megoldható vele.
  • Termelési folyamatoknál, ahol átláthatóbbá teszi a folyamatokat.

 

Miért válassza az automatizálást? Mert költséghatékony megoldást jelent az egyedi szabályzórendszerekkel. A megfelelő vezérlés és automatizálás együtt munkaidő-takarékosságot jelent Önnek; és felesleges költségektől kíméli meg. Mindezt rövidtávon!

Mire vár még? Döntsön a költséghatékonyság mellett még ma és keressen minket!