Sikeres automatizálás alapja

A mezőgazdaság és ipar számos területén; így a biogáz üzemek üzemeltetésétől, a légtartásos sátrak fenntartásáig számos területen bizonyít az irányítástechnika. Az energiafelhasználás optimális megvalósítását véghez vivő automatizálás elengedhetetlen társa. Az irányítástechnika képes teljes és optimálisan összehangolt rendszermegoldást kínálni az automatizálási feladatok, projektek hatékony működéséhez. Önnek pedig erre van szüksége!

 

A mezőgazdasági és ipari létesítmények részfeladatainak működését folyamatosan ellenőrizni kell! A pontos szabályozás és folyamatos mérés, visszakereshető adatok és a gyors hibakeresés és hárítás adja a siker kulcsát.

Ön is így gondolja?

Egy kiválóan működő vezérlőegység működését, mely több száz adatpont kezelésére alkalmas; a párhuzamosan futó többféle kommunikációk megvalósítását viszi véghez az irányítástechnika.

Hisz egy nem megfelelően hőmérséklet-szabályozott üzemben akár nagyobb számú termékek mehetnek tönkre a túlhűtött vagy éppen alulhűtött helyiségek miatt.

De a jószágok esetében az itatás-etetés folyamatának önműködő szabályzása is rengeteg idejét spórolja meg.

A biogáz üzemek esetében pedig a gépeknek, szivattyúknak, kogenerációs berendezéseknek megfelelően kell működniük minden pillanatban. Míg a légtartásos sátrak sikeres üzemelése a teljesen automatikus vezérlésen múlik.

 

Jetter szoftverek –Válassza az irányítástechnika jövőjét

JetSym STX, fejlesztői környezetet biztosít PLC-khez. A Jetter szoftverek jövőbeli reménysége, az irányítástechnika jövője által, egyetlen programnyelv használható minden automatizálási funkcióhoz. Alacsonyabb programozási és üzembe helyezési ráfordításokat eredményez.

A Jetter AG JetWeb technológia lényege, hogy teljes és optimálisan összehangolt rendszermegoldást kínál automatizálási feladatok hatékony működéséhez. Mindezt különböző szoftverek, megjelenítők, vezérlések és szervorendszerek segítségével teszi.

 

Üzemkiesés nélkül minden percben problémamentes működés? Megfelelő irányítástechnikával lehetséges. A folyamatok ellenőrzéséhez jól működő irányítástechnikára van szükséges!