Sikeres működésre vágyik?

Biogáz üzem létesítését tervezi önerőből, vagy elnyert támogatás révén? A millió apró részlet dzsungelében úgy érzi elvesztette a fonalat? Még a tervezés fázisában van. Sok a hivatalos procedúra, ezért még nem gondolkodott el, hogy miként fogja megoldani a biogáz üzem hosszútávú sikeres működését?  Mi biztosítjuk a sikeres biogáz üzem működésének egyik legfontosabb tényezőjét.

 

Az egészségtelen és környezetre káros energiahordozók okot adtak a megújuló energiaforrások keresésére.

A mezőgazdasági hulladékok pedig adva vannak, és ezek hasznosításából pedig akár még bevételre is szert tehet. Ráadásul a biogázból kinyert energia nem rombolja a környezetet sem. Egy hasznos befektetés, mely már rég körvonalazódik a fejében?

Alig várja a próbaüzem utáni műszaki átadást, majd a teljes kapacitással folyó energiatermelést?

 

Biogáz üzem létesítése nem olyan egyszerű

A több százmillió vagy akár több milliárd Ft előteremtése mellett, az engedélyeztetési eljárásokon is végigmenve, a működésük sikerére is gondolnia kell!

 

Sikeres biogáz üzemre vágyik?

A szakértelem, a műszaki tervezés mellett nem mindegy milyen a működésük alatt használt irányítórendszerek hatékonysága.

A biogáz üzemek létesítése és fenntartásuk sem 2 Ft-os kiadás, így nem engedheti meg magának, hogy annak sikere nem megfelelő irányítórendszerek használatán múljon!

Az üzemben működő gépek üzemkiesés nélküli működése és problémanetes, valamint folyamatos ellenőrzésük csak jól működő irányítástechnikával kivitelezhető.

 

 

Gazdaságos biogáz-üzemre vágyik, igaz?

A felhasznált alapanyagok költsége, a kiválasztott technológia hatékonysága, az üzemeltetési költségek, a lehetőségek – melyek a biogáz üzem által termelt hőenergia értékesítésére adatnak- és legfőképpen a folyamatokban részt vevő megbízható irányítástechnika alapozza meg a gazdaságos müködésüket!

 

Ebben segítünk mi!

A Magyar Biogáz Egyesület tagjaiként mi megkönnyítjük a helyzetét a sikeres biogáz üzem létesítését elősegítő, vizuális megjelenítéssel ellátott bővíthető és fejleszthető irányítási rendszerünkkel!

Folyamatosan építjük kapcsolatainkat a biogáz technológia megvalósításában érdekelt magyar és külföldi cégekkel. Keressük azokat a partnereket, akiknél tevékenységükhöz kapcsolódóan biogáz projektek megvalósítására igény és lehetőség van.

Keressen minket!