Hogyan járultunk hozzá ez évben is ügyfeleink sikereihez?

A termelés során a hosszabb kiesés az egyik, hatékonyság szempontjából vett legnagyobb probléma. A hibák kialakulásának nagyobb esélye, valamint hibakeresés miatti veszteség pedig minden termelő rémálma. Megfelelő vezérlés használatával azonban mindez elkerülhető!

Ügyfeleink nem engedhetik meg maguknak a felesleges kiadásokat, a rövidebb vagy hosszabb időre leállt termeléseket az üzemben. Ezért kerestek meg bennünket.

És ezért jártak jól velünk ez évben is:

Ipari automatizálási rendszereket biztosítottunk nekik

A hatékony és folyamatosságot garantáló termelés motorjaként használt ipari automatizálási rendszereinkkel, az internetes kapcsolatnak hála akár az ország túlsó feléről is megállapítható egy hiba. Így az üzemzavart elhárító személyzetnek sincs szüksége a helyszínre utazni. Folyamatirányítási rendszereink többféle szituációban helytállnak.

A PLC programozás ideális társuk lett a gyártásban

Olyan programozható logikai vezérlőt – plc programozást – biztosítottunk a számukra, amelyeket leginkább ipari gépek, berendezések, gyártósorok vezérlésére, folyamatirányítására használnak, és megbízható kivitelezésben gyors, egyszerű és rugalmasságot garantáló programozhatóságot garantál. Személyre szabott rendszerként lehetővé teszi az alacsonyabb költséget és gazdaságosságot.

Segítségünkkel ügyfeleink energiát takarítottak meg, távoli elérhetőséget garantálhattak a termelési folyamatokhoz; és az emberi hibatényezőket is elkerülhették. Mindeközben a nap 24 órájában igénybe vehető költséghatékony automata üzemeléssel lettek gazdagabbak.

Automatizálással hozzájárultunk ez évben is az épületek költséghatékonyságáért

Az automatizálás egyik hozadéka az energiatakarékosság, így az egyik leggyakoribb alkalmazási területe az épületautomatizálás. Mely akár lehetővé teszi, hogy „egyetlen gombnyomással” megvalósulhasson a fűtési, világítási költségek megtakarítása; és még az ingatlan értékét is növeli.

Hozzájárultunk a biogáz-üzemek működésének sikeréhez!

Habár a biogáz üzemek létesítése elsődlegesen környezetvédelmi feladatokat látnak el; de mindemellett jövedelmet és energiát is termelhetnek. Gazdaságosságuk nagyban függ a felhasznált alapanyagok költségétől, az üzemeltetési költségektől, és a kiválasztott technológia hatékonyságától is.

Az új energia egy hasznos befektetés, de csak ha annak üzemeltetése során a részletekre is hangsúly van fektetve: többek között a biogáz technológiában használatos irányítástechnika megvalósítására is! A Magyar Biogáz Egyesület tagjaiként megkönnyítjük ügyfeleink munkáját a biogáz üzemek létesítése során, a vizuális megjelenítéssel ellátott bővíthető és fejleszthető irányítási rendszerünkkel!

Hőkamerás épületdiagnosztikát biztosítottunk

Egy épület-kivitelezési munka során sosem lehet tudni, hogy mennyire pontosan és alaposan dolgoztak a munkások. Minden a terv szerint ment-e, és ha hibázás történt, mégis hol került rá sor. Valamint számos otthonban szükséges az energiaköltségek csökkentése, számos rezsizabáló tényező miatt. Ahhoz azonban, hogy a hőszigetelését a lehető leghatékonyabban lehessen átalakítani, tudni kell, hogy hol szökik a meleg!

A hőkamerás vizsgálattal történő épületszerkezeti hibák feltárása erre nyújt megoldást: általa feltárhatóak és javíthatóak a súlyosabb károk; az energetikai veszteségfeltárások az elsődleges célja. Ez évben is biztosítottuk akár a műszaki átvételkor minőségellenőrzés céljából végrehajtott épületdiagnosztikai vizsgálatokat.

Az, hogy egy adott termék mennyi idő alatt készül el, és gördül ki az üzemből, egyáltalán nem másodlagos. Mi ebben a folyamatos harcban segítjük Önt megoldásainkkal! Mindezt az energiatakarékosság, és az egyszerű, gyors és átlátható rendszerekkel. Egész évben.

Széchényi logó