JetWeb – az automatizálás technológiájával hatékony projekteket valósíthat meg

Egyetlen programnyelv használata valamennyi automatizálási funkcióhoz? Az automatizálási piac egyik fontos szereplője, a német Jetter AG már 1999 óta az automatizálás jövőjét meghatározó rendszert preferálja.

De hisz kevés olyan rendszer létezik, mint a JetWeb, mely a szabványos TCP/IP-re épül; így optimálisan összehangolt rendszermegoldást kínál az automatizálási projektek hatékony megvalósításához. Na, de miért olyan előnyös ez a programnyelv?

„A hálózat maga a vezérlő”- szól az ismert szlogen, mely világosan rámutat arra a tényre, hogy az automatizálás jövője ma már az Ethernet TCP/IP alapjain álló IT birodalom.

Egy rendszer, egy nyelv a teljes automatizáláshoz. Több projekten lehet egyidejűleg dolgozni. Kell ennél több?

Jetter AG JetWeb technológia legnagyobb előnye

A JetWeb egy teljes és optimálisan összehangolt rendszermegoldást kínál az automatizálási feladatok hatékony működéséhez. Különböző szoftverek, vezérlések, valamint megjelenítők, szervorendszerek által.

Programozóként dolgozott már strukturált szöveges környezetben?  Akkor rövid időn belül kiismeri majd magát a JetSym STX-ben.

Milyen előnyökkel bír a JetSym STX programnyelv?

  • Mivel a JetWeb általános Ethernet TCP/IP-t használ az elektromos hajtások szinkronizálásához; ezzel a berendezések karbantartását valamint a modularizálását is leegyszerűsíti.
  • Adatfeldolgozás? Irodai viszonylatban is egyszerűbbé teszi azt, a megjelenítés és kezelés webböngészőn keresztül megoldható.
  • A nagy teljesítményű programozási nyelv (JetSym STX) mellet az integrált hajtástechnika, a teljesen integrált pályavezérlés, a strukturált szöveges programozási nyelv és az összes vezérlés azonos programozása is jellemzi többek között. Az egyidejű folyamatoknál nem jelentenek neki gondot a párhuzamos lefutású programok sem.
  • Használatával alacsonyabb programozási és üzembe helyezési ráfordításokkal kell számolnia, melyet a magas szintű utasításkészlet valamint az objektumorientált programozás biztosít.
  • A klasszikus IT programnyelvekkel ellentétben a JetSym STX az irányítástechnika legfontosabb funkcióit is birtokolja.
  • Minden munkafázis egyetlen fejlesztői környezetben valósulhat meg általa.

Egy nyelv minden automatizálási funkcióhoz valamint nagy teljesítményű hajtástechnikai parancsok az irányítástechnika jövőjét jelentő Jetter szoftverekkel, és a JetSym STX-el. Éljen az alacsonyabb programozási és üzembe helyezési ráfordításokkal! Keressen minket!

Széchényi logó